Ιστορικό


H ΒΙΟΠΑΡΚ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ είναι μια βιοτεχνία παραγωγής παρκέτων και επεξεργασίας ξύλου. Η επιχείρηση δημιουργήθηκε  το 1977 από τον Γρηγορίου Βασίλη με έδρα την Μέλισσα Ξάνθης . Ξεκίνησε με την παραγωγή καυσόξυλων και φρίζας (το πρώτο στάδιο παραγωγής παρκέτων) . Λόγο της καλής ποιότητας των ξύλων και της σωστής παραγωγής φρίζας η επιχείρηση απέκτησε γρήγορα πελάτες από όλη την Ελλάδα.

Από το 1980 και μετά συνεργάζεται  με σταθερούς πελάτες από Αθήνα , Αγρίνιο , Ιωάννινα οι οποίοι απορροφούν  το 80% της παραγωγής φρίζας .

Το 1985 γίνεται μετεγκατάσταση σε νέες μεγαλύτερες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στον οικισμό Παλαιού Κατραμιού της κοινότητας Διομήδειας του Ν. Ξάνθης και περνάει η επιχείρηση στο όνομα της συζύγου Γρηγορίου Χρυσούλα όπου είναι μέχρι σήμερα. Η επιχείρηση πλέον είναι γνωστή στον χώρο για την καλή ποιότητα των προϊόντων της και την σωστή συνεργασία.

Το 1997 και μετά από την παρότρυνση συνεργατών  για την καθετοποίηση της παραγωγής , γίνεται επέκταση των εγκαταστάσεων και δημιουργείται μονάδα παραγωγής παρκέτων στην οποία υπεύθυνος παραγωγής είναι ο υιός Γρηγορίου Γρηγόρης.  Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα λόγο της πολύ καλής ποιότητας των παρκέτων ξεκινούν νέες συνεργασίες με επώνυμες επιχειρήσεις στον χώρο του παρκέτου.

Το 2008 δημιουργείται εκθεσιακός χώρος στον οποίο πλέον εκτίθενται όλα τα προϊόντα παραγωγής της επιχείρησης και προϊόντα που αφορούν τα πάντα γύρω από τα ξύλινα δάπεδα.

Σήμερα συνεχίζουμε με την ίδια αγάπη για το ξύλο παράγοντας παρκέτα κατόπιν παραγγελίας και  παρκετερί .


active³ 4.7 · © 2000 - 2014 IPS Ltd · Όροι χρήσης